Ανακοινώσεις

1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη.

Με τιμή και ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επιλογή του Γυμνασίου Χανδρά να συμμετέχει στο 1ο Μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο στα πλαίσια της ένταξής μας στο Εθνικό Δίκτυο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη – Μια Εκπαιδευτική Συνύπαρξη – Πολίτες της Πόλης – Έλληνες της Οικουμένης.

Μαζί με ένα πλήθος σχολείων από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικο θα είμαστε εκεί για να παρουσιάσουμε την Εργασία μας με τίτλο:” Τα βότανα της περιοχής μου – Το Άγιο Μύρο ( έλαιον ευχαριστίας)

Το Γυμνάσιο Χανδρά συμμετέχει με την αποστολή των 17 μαθητών και μαθητριών και 2 εκπαιδευτικών Υπευθύνων του Περιβαλλοντικού Προγράμματος που υλοποιείται στο σχολείο μας κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2023-2024.

Η εργασία και η εισήγηση που επιλέχθηκε από επιτροπή για να παρουσιαστεί στο Συνέδριο εκπονείται από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας με την άοκνη υποστήριξη των Υπευθύνων εκπαιδευτικών.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4-7 Απριλίου 2024 στην Κωνσταντινούπολη, στον ιστορικό χώρο του Ζωγράφειου Λυκείου, υπό την ΑΙΓΙΔΑ της Α.Π.Θ. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

α
β
γ